Subiecte de rugăciune 27 septembrie- 4 octombrie

  • Să continuăm să ne rugăm ca oamenii din toată lume să aibă o foame pentru căutarea Cuvântului lui Dumnezeu pentru [a afla] adevărul în urma vizitei Papei și a publicității pe care aceasta a generat-o. rugați-vă ca ochii noștri să fie deschiși și mulți adventiști inactivi să se întoarcă la biserică! Trăim zile importante aici la sfârșitul Marii Lupte și avem nevoie să continuăm să ne rugăm ca voia Lui să fie se facă aici pe pământ ca și în ceruri, așa precum S-a rugat Isus pe când era încă cu ucenicii.
  • Vă rugăm să vă rugați pentru întâlnirile Consiliului Pre-anual (30 sept.- 6 oct.) și Consiliului Anual (7-14 oct). Aceste întâlniri au loc în fiecare toamnă și liderii din toată lumea se întâlnesc la sediul din Maryland pentru a discuta și a vota aspecte ale bisericii. Rugați-vă stăruitor pentru binecuvântarea și călăuzirea lui Dumnezeu. Rugați-vă ca liderii să fie pe lungimea de undă a lui Dumnezeu și toate deciziile care vor fi luate să fie după voia Lui. Continuați să vă rugați, ca niciodată până acum pentru ca o redeșteptare să aibă loc în conducătorii noștri. Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze fiecare din aceste întâlniri și ore de rugăciune. Și în fine, rugați-vă ca liderii să se întoarcă la diviziunile lor și în zonele unde lucrează, cu o pasiune reînnoită ca să pregătească poporul nostru pentru apropiata revenire a lui Isus.
  • Continuați să vă rugați să existe ”Centre de influență” (un tip de centru de informare) în fiecare centru al Misiunii în orașe din toată lumea. Rugași-vă ca aceste centre să se dezvolte tot mai mult. Rugați-vă să fie binecuvântate, bine organizate și mii să fie atrași la Isus.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s