Subiecte de rugăciune pentru săptămâna 4 – 11 octombrie

De Raafat Kamal, Președintele Diviziunii Trans-Europene

  1. În Diviziunea Trans-Europeană avem o diversitate de membri și daruri, cu diferite opinii și nevoi. Rugați-vă ca membri din bisericile noastre locale să crească împreună prin puterea Duhului Sfânt, să se reorienteze spre misiune și să nu trăiască doar pentru ei înșiși.
  2. Emigranții din Orientul Mijlociu și din diverse părți ale lumii bat la ușile Europei cu sutele de mii. Rugați-vă ca Dumnezeu să ne dea inspirație, înțelepciune și putere pentru a răspunde acestei oportunități cu vigoare și angajament spiritual.
  3. Dumnezeu ridică o mișcare a tinerilor care să pună umărul la responsabilitatea împărtășirii Evangheliei în Europa. Lăudați pe Dumnezeu pentru această binecuvântare și rugați-vă ca acești tineri să poată recunoaște călăuzirea lui Dumnezeu.

Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru liderii bisericii adventiste mondiale.

  1. Vă rugăm să vă rugați pentru întâlnirile Consiliului Pre-anual (30 sept.- 6 oct.) și Consiliului Anual (7-14 oct). Aceste întâlniri au loc în fiecare toamnă și liderii din toată lumea se întâlnesc la sediul din Silver Spring, Maryland pentru a discuta și a vota aspecte ale bisericii. Rugați-vă stăruitor pentru binecuvântarea și călăuzirea lui Dumnezeu. Rugați-vă ca liderii să fie pe lungimea de undă a lui Dumnezeu și toate deciziile care vor fi luate să fie după voia Lui. Continuați să vă rugați, ca niciodată până acum pentru ca o redeșteptare să aibă loc în conducătorii noștri. Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze fiecare din aceste întâlniri și ore de rugăciune. Și în fine, rugați-vă ca liderii să se întoarcă la diviziunile lor și în zonele unde lucrează, cu o pasiune reînnoită ca să pregătească poporul nostru pentru apropiata revenire a lui Isus.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s