Subiecte de rugăciune ale bisericii mondiale în perioada 11-18 octombrie

  • Chiar acum suntem în mijlocul întâlnirilor Consiliului Anual la sediul bisericii adventiste mondiale, în Silver Spring, Maryland. Conducătorii bisericii din toată lumea sunt aici pentru a discuta și a vota o serie de poziții de conducere și alte probleme ale bisericii. Rugați-vă stăruitor pentru binecuvântarea și călăuzirea lui Dumnezeu. Rugați-vă ca liderii să fie în armonie cu Dumnezeu și să urmeze voia Lui în toate deciziile pe care le vor lua.
  • Rugați-vă ca o trezire ca nici o alta până acum să aibă loc printre conducătorii noștri. Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze fiecare din aceste întâlniri și ore de rugăciune. Rugați-vă ca pastorii să se întoarcă la Diviziunile si la zonele pe care le deservesc cu o pasiune reînnoită pentru a pregăti poporul pentru revenirea lui Isus care va avea loc în curând.
  • Rugați-vă pentru vindecarea inimilor zdrobite din cauza diferențelor de opinie din timpul Conferinței Generale din vară. Rugați-vă să redevenim uniți ca biserică mondială.
  • Rugați-vă pentru familiile membrilor bisericii care și-au pierdut viața în recentele tragedii petrecute la școala din Oregon și accidentul de mașină din Indiana.
  • Rugați-vă pentru liderii europeni care se luptă să facă față crizei refugiaților. Rugați-vă ca Dumnezeu să-i călăuzească și să ofere modalități de a veni în întâmpinarea nevoilor a sute de mii de refugiați.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s