Numeri 28

V-ați gândit câți miei, berbeci, capre și tauri au fost uciși pentru jertfe în fiecare an? Ce mare impresie a încercat Dumnezeu să facă prin uciderea atâtor animale?

Fiecare jertfă a unui animal țintea către sacrificiul suprem pe care Dumnezeu urma să-l facă prin jertfirea Fiului Său, cea mai scumpă viață și cea mai costisitoare jertfă pe care o putea oferi Dumnezeu. Ce putea face mai mult pentru a convinge creația Sa omenească că putem avea încredere în El și că nu ne cere nimic mai puțin decât este El Însuși gata să ofere? Cum ar putea aduce Dumnezeu cel mai bine pe poporul Său în punctul în care ei ar alege mai degrabă să moară decât să păcătuiască? Ce trebuie să facă Dumnezeu astăzi pentru a convinge pe cei care pretind a fi urmașii Lui că păcatul este distructiv și că numai prin sacrificiu de sine poate fi restabilită armonia universului?

”Și ştiţi că El S-a arătat ca să ia păcatele; şi în El nu este păcat. Oricine rămâne în El nu păcătuieşte;” (1 Ioan 3:5,6). Să-i cerem să îndepărteze și păcatul nostru astăzi.

Fred Knopper

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s