2 Împărați 9

Izabela era faimoasă pentru faptele sale diabolice. După ce mâinile ei pline de sânge au pus stăpânire pe via lui Nabot, Elisei a făcut o profeție, “Domnul a vorbit şi despre Izabela şi a zis: „Câinii vor mânca pe Izabela lângă întăritura Izreelului.”1 Împărați 21:23.”  Câțiva ani mai târziu, când Iehu a strigat după ea la poarta Izreelului, doi sau trei eunuci au aruncat-o și ea a murit pe loc, câinii au mâncat-o de îndată.

Deseori când suntem oprimați și simțim suferințe fără de sfârșit strigăm către Dumnezeu ,”Până când, Stăpâne, Tu, care eşti sfânt şi adevărat, zăboveşti să judeci şi să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului?” (Apocalipsa 6:10). Dumnezeu este drept și ne cunoaște suferințele; El va avea grijă ca faptele celui rău sa nu rămână nepedepsite.

Dumnezeu dă de asemenea oamenilor multe ocazii de a-și schimba căile și oferă mântuire deplină prin Isus Hristos, care a fost dispus să sufere consecințele păcatelor noastre.  Chiar și Izabelei i s-au dat multe ocazii de a se pocăi și de aceea pedeapsa nu a venit asupra ei imediat ce profetul Ilie a prezis-o.

Dumnezeule, Te laud pentru dreptatea și neprihănirea Ta!

Daniel Jiao – Uniunea Misiunii Chineze

Traducere: Andreea Mareș

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s