2 Cronici 16

Vei sfârși bine? Sunt atât de mulți cei care au început bine. I-am văzut strălucind la pornire – Saul, Solomon, Roboam și acum Asa. Saul a fost cu mult mai înalt decât ceilalți. Nici unul s-ar putea compara cu Solomon. Victoria și reformele lui Asa au fost excepționale. Dar cursa este lungă și chiar și alergătorii buni obosesc.

Asa și-a îndepărtat privirea de la Domnul și a folosit argint și aur din visteria lui Dumnezeu pentru a cumpăra ajutorul lui Ben-Hadad al Siriei. Hanani a venit să-i amintească regelui că este o greșeală să te sprijini pe un om. Ce s-a întâmplat mai departe este semnificativ. Regele Asa s-a supărat și l-a trimis pe profet la închisoare. Mai târziu, bolnav la picior el a refuzat să Îl caute pe Domnul și a continuat să meargă la doctori. La scurt timp după aceea, el a murit.

O astfel de mândrie stupidă ne împiedică să ne căim! Dumnezeu este atât de îndurător, atât de gata să ne ierte. Nu există nici un păcat pe care El să nu îl poată ierta, cu excepția celui pentru care refuzăm să cerem iertare.

”Căci Domnul Îşi întinde privirile peste tot pământul, ca să sprijine pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui” (versetul 9).

Scoală-te. Aleargă din nou. Termină bine alergarea!

Pastorul Scott Griswold– mobilizator pentru misiune ASAP Ministries

Traducere: Andreea Mareș

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s